fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Мако Маркет, како општествено одговорна компанија беше поддржувач на 5-от по ред IFail 2018 во организација на Global Shapers Skopje Hub каде 4 успешни жени во својата област отворено разговараа за сопствените грешки и што научиле во текот на животот од истите.

 

 

 

 

 

 

Настанот помина одлично, а посетителите имаа можност за време на неформалниот дел после говорите, дружбата да ја збогатат со Мое колаче ❤️ и Тазе Пуканки ?