fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco – производител со state of the art технологија и најиновативни производи. Започнуваме со најкомпактизираните и најуникатни прашоци за перење алишта – ESSEX Multiaction како и течности за миење садови Ava, а уште многу брендови следат. Посветеноста на продавање квалитетни производи, континуираниот процес на развој и постојано подобрување е методот за успех кои го делат Мако Маркет и Rolco па сигурни сме на долгогодишна соработка.
Му благодариме на Г-ин Леонидас Тситурас за презентацијата пред нашиот тим и почнуваме со продажба!