fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Голема наградна игра на Daipers од 17.12.2018 до 31.01.2019 – Биди фраер од пелени, вози кола Мини!

Купете било кој производ на Daipers instacore и бројот од фискалната сметка испратете го преку СМС на 14 700 и станете потенцијален добитник на 50 електрични Мини Купер колички за деца!

Извлекувањето е на 09.02.2019 во Сити Мол.

За повеќе информации

Со среќа!