fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
“Rruga për Suksesit”

“Rruga për Suksesit”

Mako Market ishte pjesë e ngjarjes së madhe "Rruga për Suksesit" mbajtr në Tiranë më 2 dhe 3 nëntor 2018. Veprimtaria ishte drejtuesi i liderit më të madh dhe kryetarit të motivimit në rajon, z. Vasil Naçi.