fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Lajm

Mako Market ishte pjesë e trajnimit "Menaxhimi i Ndryshimeve & Sjelljes Organizative"

Ekipi i Mako Market ishte pjesë e trajnimit “Menaxhimi ….

"Rruga për Suksesin"

Mako Market ishte pjesë e ngjarjes së madhe “Rruga për Suksesin” mbajtur në Tiranë më 2 dhe 3 nëntor 2018. Veprimtaria ishte drejtuesi i liderit më të madh dhe kryetarit të motivimit në …

Donacion i "ëmbël"

Tregu Mako Market me donacion “të ëmbël” të Moe Kolace për pjesëmarrësit nga “UP Idnina Shkup”