fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

“Taze, филмскиот вкус на пуканките!”

Taze caramel popcorn, ја комуницира слатката верзија на пуканките и е наменет за  филмската публика. Вкусот карамел се однесува на жанрот мистериозни филмови, и е идеален за конзумирање во домашна атмосфера, гледајќи филм со партнерот или пријателите.

Taze caramel popcorn и сето тоа споено со мистеријата како филмски жанр кој го преферираат потрошувачите, неговато нетипично пакување и несекојдневниот вкус се неговите најголеми предности.