fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Нашите слатки пуканки се направени од високо квалитетна пченка за пуканки, шеќер, растителна маст, какао во прав, цимет, природна прехранбена боја (кармин Е120 и Б-каротен Е160(а)) и арома ванила. Сето тоа ги прави да бидат посимпатични од тоа што се.

Слатки пуканки се идеалната некалорично слатка закуска за секоја пригода и секое време. Можете да ги најдете во сите поголеми и помали продавници за храна најблиску до вас низ цела Македонија.