fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц, претставува дополнителна вредност на нашиот бренд Тазе Пуканки и ја опфаќа широката потрошувачка. Овој производ со самата негова несекојдневност и практичност е лесно допадлив за самите потрошувачи, поради неговата повеќенаменска примена. Идеален поклон за новогодишните празници.

Производот ја комуницира публикацијата “Малиот принц”, најпознатиот роман на Антоан де Сент Егзипери, книга бестселер наменета за сите генерации, изработена специјално за потребите на Мако Маркет.