fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Нашите пуканки се направени од високо квалитетна пченка за пуканки, без додатоци на конзерванси, вештачки бои и ароми, со тазе и домашeн вкус. Тазе пуканките содржат специјална сол, која рамномерно се распределува на пуканките, и ги прави сите подеднакво солени и вкусни.

Тазе пуканки се идеалната закуска за секоја пригода и секое време. Можете да ги најдете во сите поголеми и помали продавници за храна најблиску до вас низ цела Македонија.