fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Мако Маркет го одржа четвртиот модул од Leadership Academy на тема Positive thinking and self-confidence. Тренингот беше предводен од секогаш изворендниот тренер, happiness guru Avinash Ananda, а воедно своите вештини, искуства и знаења ги сподели нашиот лидер Г-дин Vasil Naçi.