fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Мако Маркет беше дел од големиот настан ,,Пат кон успехот” кој се одржа во Tирана, на 2 и 3 Ноември 2018 година. На настанот беше говорник најголемиот лидер и мотивациски говорник во регионот г-дин Vasil Naçi.