fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Тимот на Мако Mаркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior” организирана во Ниш, Србија, а предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананда. Говорник на тренингот беше и г-дин Васил Начи, човекот кој ја знае формулата за успех и несебично ја пренесува на бизнис заедницата. Вештините и знаењата кои се стекнаа за време на обуката ќе бидат имплементирани во работата на Мако Маркет и ќе бидат двигатели во понатамошниот успех.