fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Lords чајот од шумско овошје е освежителен, со слаткаст вкус, со мирис во кој се препознава изобилството на компоненти. Мешавина од плодови од јаболко, круша, аронија, боровинка, шипка и цветови од хибискус и бозел.

 

Се препорачува да се пие секогаш свежо приготвен, незасладен и во секое време од денот.

Подготовка:

Една филтер ќесичка се прелива со 200мл врела вода. По 5 до 10 минути филтер ќесичката се вади и готовиот чај се засладува по желба.

20 индивидуално спакувани филтер ќесички

Нето содржина/ Нето тежина  40гр. (20 х 2 гр.)