fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

La Famiglia  е етаблиран бренд на тестенини произведени од квалитетно дурум брашно во вашите омилени форми. Од тенки шпагети со 100% дурум брашно, популарните фузили до малечките тубетини и диталини наменети за салати, La Famiglia е тука за сите ваши креативни кулинарски идеи.

La Famiglia Spaghetti No.6

La Famiglia Spaghetti NR 6 се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Шпагети во тенка форма, кои се наменети за сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина...

La Famiglia Spaghetti No.10

La Famiglia Spaghetti NR 10 се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Шпагети во тенка форма, кои се наменети за сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина...

La Famiglia Cornetti Creste

La Famiglia Cornetti creste се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Макарони во форма на школки, кои се наменети за сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина...

La famiglia Penne Rigate

La Famiglia Penne rigate се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Макарони во елипсовидна форма, кои се наменети за сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина...

La famiglia Ditalini Rigati

La Famiglia Ditalini rigati се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Макарони во мала форма, идеални за салати и сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина...

La famiglia Fusilli

La Famiglia Fusilli се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Макарони во спирална форма, кои се наменети за сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина...

La Famiglia Mini Tubettini

La Famiglia Mini tubettini се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Макарони во минијатурна форма, идеални за салати и сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина...