fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Тазе пуканки  е нашиот бренд пуканки со автентичен домашен вкус. Направени од најдобрата пченка и со употреба на специјална сол која се задржува на нив, тие се дури подобри и од домашните. Совршен извор на растителни влакна, без ароми и конзерванси.

Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц, претставува дополнителна вредност на нашиот бренд Тазе Пуканки и ја опфаќа широката потрошувачка. Овој производ со самата негова несекојдневност и практичност е лесно допадлив за самите потрошувачи, поради неговата...

Taze карамел пуканки 150г

“Taze, филмскиот вкус на пуканките!” Taze caramel popcorn, ја комуницира слатката верзија на пуканките и е наменет за  филмската публика. Вкусот карамел се однесува на жанрот мистериозни филмови, и е идеален за конзумирање во домашна атмосфера, гледајќи филм со...

Кеса пуканки 30гр

Нашите пуканки се направени од високо квалитетна пченка за пуканки, без додатоци на конзерванси, вештачки бои и ароми, со тазе и домашeн вкус. Тазе пуканките содржат специјална сол, која рамномерно се распределува на пуканките, и ги прави сите подеднакво...

Слатки пуканки 50 гр

Нашите слатки пуканки се направени од високо квалитетна пченка за пуканки, шеќер, растителна маст, какао во прав, цимет, природна прехранбена боја (кармин Е120 и Б-каротен Е160(а)) и арома ванила. Сето тоа ги прави да бидат посимпатични од тоа што се. Слатки пуканки...

Кеса пуканки 125г

Нашите пуканки се направени од високо квалитетна пченка за пуканки, без додатоци на конзерванси, вештачки бои и ароми, со тазе и домашeн вкус. Тазе пуканките содржат специјална сол, која рамномерно се распределува на пуканките, и ги прави сите подеднакво солени и...

Кофа пуканки 200г

Нашите пуканки се направени од високо квалитетна пченка за пуканки, без додатоци на конзерванси, вештачки бои и ароми, со тазе и домашeн вкус. Тазе пуканките содржат специјална сол, која рамномерно се распределува на пуканките, и ги прави сите подеднакво солени и...