fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

NEWS

НОВО: Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

Идеален поклон за новогодишните празници.

“Taze, филмскиот вкус на пуканките!”

Taze caramel popcorn и мистеријата како филмски жанр, нетипичното пакување и несекојдневниот вкус се новитет на пазарот на слатки пуканки

Големата Наградна игра на Daipers

Голема наградна игра на Daipers од 17.12.2018 до 31.01.2019 – Биди фраер од пелени, вози кола Мини!