fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Нови премиум колачиња, Мое Колаче – Crispy Coconut и Crunchy Caramel

Нови премиум колачиња, Мое Колаче – Crispy Coconut и Crunchy Caramel

Два нови вкуса Кокос колаче (Crispy Coconut) и Карамел колаче (Crunchy Caramel) и двете во пакување од 180гр. Една сосема нова поинаква приказна Нешто сосема ново на пазарот, нови премиум производи за оние со софистициран вкус кои се по потрага по нешто поубаво за...
Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco

Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco

Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco – производител со state of the art технологија и најиновативни производи. Започнуваме со најкомпактизираните и најуникатни прашоци за перење алишта – ESSEX Multiaction како и течности за миење садови...
Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц, претставува дополнителна вредност на нашиот бренд Тазе Пуканки и ја опфаќа широката потрошувачка. Овој производ со самата негова несекојдневност и практичност е лесно допадлив за самите потрошувачи, поради неговата...