fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Нови премиум колачиња, Мое Колаче – Crispy Coconut и Crunchy Caramel

Нови премиум колачиња, Мое Колаче – Crispy Coconut и Crunchy Caramel

Два нови вкуса Кокос колаче (Crispy Coconut) и Карамел колаче (Crunchy Caramel) и двете во пакување од 180гр. Една сосема нова поинаква приказна Нешто сосема ново на пазарот, нови премиум производи за оние со софистициран вкус кои се по потрага по нешто поубаво за...
Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco

Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco

Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco – производител со state of the art технологија и најиновативни производи. Започнуваме со најкомпактизираните и најуникатни прашоци за перење алишта – ESSEX Multiaction како и течности за миење садови...
Mako Market Leadership Academy

Mako Market Leadership Academy

Мако Маркет го одржа четвртиот модул од Leadership Academy на тема Positive thinking and self-confidence. Тренингот беше предводен од секогаш изворендниот тренер, happiness guru Avinash Ananda, а воедно своите вештини, искуства и знаења ги сподели нашиот лидер Г-дин...
Новиот производ Тазе Карамел

Новиот производ Тазе Карамел

“Taze, филмскиот вкус на пуканките!” Taze caramel popcorn, ја комуницира слатката верзија на пуканките и е наменет за  филмската публика. Вкусот карамел се однесува на жанрот мистериозни филмови, и е идеален за конзумирање во домашна атмосфера, гледајќи филм со...
НОВО: Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

НОВО: Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц, претставува новиот проект на нашата компанија кој нуди дополнителна вредност на нашиот бренд Тазе Пуканки и ја опфаќа широката потрошувачка. Овој производ со самата негова несекојдневност и практичност е лесно...