fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Daipers Instacore со супер понуда

Daipers Instacore со супер понуда

Со секои купени две Daipers Value пакувања добивате бесплатен ранец со еден од омилените херои на вашето дете. Промоцијата се одвива во помалите и поголемите маркети на целата територијата на Република С. Македонија, се до завршување на залихата на подароците....
Колку сте самоуверени? Essex ве наградува!

Колку сте самоуверени? Essex ве наградува!

Cool натпревар! Учествувајте во Cool Натпреварот на Essex #stateofmind Essex ве наградува! Се што треба да направите е следното: Станете фан на Фејсбук страната на Essex Пополнете го квизот 👉 http://bit.ly/Cool-натпревар Споделете го резултатот колку сте Cool...
Нови премиум колачиња, Мое Колаче – Crispy Coconut и Crunchy Caramel

Нови премиум колачиња, Мое Колаче – Crispy Coconut и Crunchy Caramel

Два нови вкуса Кокос колаче (Crispy Coconut) и Карамел колаче (Crunchy Caramel) и двете во пакување од 180гр. Една сосема нова поинаква приказна Нешто сосема ново на пазарот, нови премиум производи за оние со софистициран вкус кои се по потрага по нешто поубаво за...
Три цели на свеста за брендот

Три цели на свеста за брендот

Маркетинг стратезите се согласни дека свеста за брендот во било која индустрија ѝ дава предност на компанијата. Свеста за брендот постигнува неколку цели за компаниите коишто сакаат да ја зголемат продажбата на пазарот. Кампањата за подигање на свеста за брендот треба...
Важноста на развојот на лидерските вештини

Важноста на развојот на лидерските вештини

Што Ве прави добар лидер? Одговорот на ова прашање варира во голема мера, во зависност од тоа кого прашувате. На пример различни истражувачи имаат различно верување за тоа кои се основните карактеристики со коишто се одликува еден ефективен корпоративен лидер. Но,...