fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Компанијата Arix се наоѓа во Италија и постои од 1969 година. Тоа е водечка италијанска компанија  во областа на производите за домашна хигиена и присутна е на многу пазари. Производството вклучува голам асортиман на синтетички и целулозни сунѓери, сунѓери за лична хигиена, повеќенаменски крпи, четки, метлички, џогери и многу други производи кои се наменети за потрошувачите, заштедувајќи им време и напор за максимална ефикасност и удобност. Arix е еден од светските лидери за сунѓери и апсолутен лидер во Италија за навлаки за пеглање.

Master Clean x2

Антибактериски сунѓер Сунѓер со екстра силни влакно против маснотии. Абразивните влакна со анти-маст третман со цел да спречат апсорпција на нечистотија и отстранување масти. Влакното има поголема ефективност. Мек сунѓер со отворени пори и абсорбента со ергономски...

Tonkita w.ricambio

Puligenix рефил Рефил за чистење и миење, се користи сув за длабока прашина од подови, особено мермер, паркет и ѕидови; се користи влажен за темелно чистење на керамика, подот од тули и сите површини што се мијат. Памук рефилот направен со STROFI технологија е идеален...

Tonkita b.ricambio

Puligenix рефил Рефил за чистење и миење, се користи сув за длабока прашина од подови, особено мермер, паркет и ѕидови; се користи влажен за темелно чистење на керамика, подот од тули и сите површини што се мијат. Памук рефилот направен со STROFI технологија е идеален...

Tonkita spik white

Spikko рефил Чистење и миење на подни површини со двојна микрофибер ткаенина и се користи за ефикасно бришење на подови, особено мермер, паркет и ѕидови; се користи влажно, темелно ги чисти керамичките, шарените, мермерните, плочки површини и туш кабини. Двојна...

Tonkita spik blue

Spikko рефил Чистење и миење на подни површини со двојна микрофибер ткаенина и се користи за ефикасно бришење на подови, особено мермер, паркет и ѕидови; се користи влажно, темелно ги чисти керамичките, шарените, мермерните, плочки површини и туш кабини. Двојна...

Tonkita cleaner

Сет од четка и лопатче Мини сет од четка и лопатче идеален за внатрешно / надворешно брзо собирање на нечистотија, трошки, скршено стакло и лисја. Гумениот крај на лопатчето овозможува подобро придржување кон подот и лесно собирање на нечистотија и прашина. Четката и...

Splendelli inox x2

Инокс Макси нерѓосувачки челик жица сунѓер Специјален нерѓосувачки челик жица сунѓер, голем. Благодарение на заоблената жица на делот, таа длабоко ја отстранува тешката нечистотија, без гребење на површините. Идеален за темелно чистење и полирање на садови, тави,...

Splendelli x2

Цинк-обложен жица сунѓер Цинк-обложен екстра силен жичан сунѓер: благодарение на неговата рамна форма тој е многу отпорен, ефективен и долготраен. Лесно ги отстранува најтешките дамки од садови, тави, печки и иноксни површини. Без остатоци и без мирис. Пакување: 2...

Mycro new softy

Нов природен целулозен сунѓер крпа Целулозна сунѓер крпа направена само од материјали од природно потекло, 100% разградлива. Висок процент на целулозна сунѓерска ткаенина за подобра апсорпција и бришење на сите површини кои се мијат со вода. Внатрешната памучна мрежа...

Mycro microfibre casa

Mycro - Basic повеќенаменска микрофибер крпа Мека повеќенаменска микрофибер крпа со високо абсорбирачки и одмастувачки микрофибер кој овозможува длабоко чистење на најтешките дамки, нечистотија и мрсни дамки дури и само со вода. Чистат брзо, високо ефикасно и отпорни...

Micro pullitutto

Mycro + повеќенаменска микрофибер крпа Мека микрофибер ткаенина за целосно чистење на куќата, погоден за темелно и безбедно чистење на мебел, кујнска плоча, ѕидни единици, и други површини во куќата. Благодарение на висококвалитетниот абсорбирачки и одмастувачки...

Spugna abrasiva Jumbo

Џумбо сунѓери за миење Колоритни сунѓери со абразивни влакна – Економично пакување! Идеален сунѓер за длабоко чистење на неделикатните површини: садови од нерѓосувачки челик, скари, печки и кујнски алати. Различни бои за различна работна...

Spugna abrasiva x3

Екстра силен сунѓер со лесно лежиште за длабоко чистење на нерѓосувачки челични садови, скари, печки, кујнски алати и неделикатни површини. Микропорозниот материјал на површината овозможува постепено ослободување на детергентите. Да не се користи на деликатни...

Spugna abrasiva x2

Екстра силен сунѓер со лесно лежиште за длабоко чистење на нерѓосувачки челични садови, скари, печки, кујнски алати и неделикатни површини. Микропорозниот материјал на површината овозможува постепено ослободување на детергентите. Да не се користи на деликатни...

Spugna abrasiva

Екстра силен сунѓер со лесно лежиште за длабоко чистење на нерѓосувачки челични садови, скари, печки, кујнски алати и неделикатни површини. Микропорозниот материјал на површината овозможува постепено ослободување на детергентите. Да не се користи на деликатни...