+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Колачи

Шеќерни месечини колачиња

Слатко, вкусно и крцкаво, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со печени кикирики 10%. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично...

Чоко комбо колачиња

Слатко, вкусно и крцкаво, прелиено со какао прелив на долната страна, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со арома на ванила. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за...

Путер колачиња

Слатко, вкусно и крцкаво, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со арома на путер. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично пакување од...

Чоко кокос колачиња

Чоколадирано, слатко, вкусно и крцкаво, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со кокосово брашно и арома на кокос. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во...

Кокос колачиња

Слатко, вкусно и крцкаво, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со кокосово брашно и арома на кокос. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично...

Чоко портокал колачиња

Чоколадирано, слатко, вкусно и крцкаво, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со арома на портокал. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично...

Ванила колачиња

Слатко, вкусно, темно и крцкаво, во форма на сендвич, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со млечен крем. Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во...