+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Wet Hankies Clean&Refresh

Wet hankies clean and refresh (Lemon antibacterial) - kartopeceta antibakteriale me alkool dhe agjens antibacterial shtesë për veprim të përmirësuar gjatë pastrimit dhe mbrojtjes së lëkurës suaj me aromë limoni. 72 pcs / 2+2

Wet Hankies school

Wet hankies school (school hankies 2+2) – kartopeceta të lagura të dizajnuara në mënyrë speciale për fëmijë. Me formulë ekstra të butë për lëkurën, ato i pastrojnë dhe i mbrojnë duart e fëmijëve. Përmbajnë glicerinë. Me aromë...

Wet Hankies Spring flower

Wet hankiesspring flower 2+2- kartopeceta të lagura të cilat përmbajnë losion i cili e hidraton dhe freskon lëkurën. Me aromë unike lulesh.

Wet Hankies Ocean Breeze

Wet hankiesocean breeze 2+2- kartopeceta të lagura të cilat përmbajnë losion i cili e hidraton dhe freskon lëkurën, duke e dhënë efektin e freskisë dhe aromës së oqeanit.

Wet Hankies Clean&Protect

Wet hankies clean and protect - kartopeceta antibakteriale me alkool dhe agjens antibakterial shtesë për veprim të përmirësuar gjatë pastrimit dhe mbrojtjes së lëkurës suaj. 2+2

Wet Hankies Clean&Protect

Wet hankies clean and protect - kartopeceta antibakteriale me alkool dhe agjens antibakterial shtesë për veprim të përmirësuar gjatë pastrimit dhe mbrojtjes së lëkurës suaj. Antibacterial 72pcs

Wet Hankies Clean&Refresh

Wet hankies clean and protect - kartopeceta antibakteriale me alkool dhe agjens antibakterial shtesë për veprim të përmirësuar gjatë pastrimit dhe mbrojtjes së lëkurës suaj. Antibacterial 72pcs