+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Baby Care – kartopecetat e lagura gjenden në 3 lloje të ndryshme të bazuara në përbërjet natyrore: Camomile (me ekstrakt prej kamomili), Sensitive (me ekstrakt aloe), Fresh (me ekstrakt kalendule dhe formulë të lehtë për banjë).

BabyCare Chamomile

Baby Care Camomile – Kartopeceta të lagura me ekstrakt kamomili janë të dizajnuara në mënyrë speciale që të ofrojnë kujdes të përditshëm të brishtë për lëkurën e bebeve dhe mbrojtje natyrore prej irritacionit dhe pezmatimit. Me alantoinë Dermatologjik e...

BabyCare Sensitive

Baby Care Sensitive – të dizajnuara në mënyrë speciale për lëkurën e brishtë të bebeve. Formula e pastër me ekstrakt aloe i njohur me vetitë e veta të dobishme e pastron, kujdeset dhe e mbron lëkurën e bebeve prej irritacionit dhe pezmatimit. Në paketim...

BabyCare Sensitive

Baby Care Sensitive – të dizajnuara në mënyrë speciale për lëkurën e brishtë të bebeve. Formula e pastër me ekstrakt aloe i njohur me vetitë e veta të dobishme e pastron, kujdeset dhe e mbron lëkurën e bebeve prej irritacionit dhe pezmatimit. Në paketim...

BabyCare Fresh

Baby Care Fresh janë të dizajnuara në mënyrë speciale që të lënë ndjenjë unike të freskisë falë formulës së butë për banjë. Përmbajnë ekstrakt prej kalendule i cili ndihmon për mbrojtje të lëkurës së bebeve nga irritacioni dhe pezmatimi. Dermatologjik e...

BabyCare Fresh

Baby Care Fresh janë të dizajnuara në mënyrë speciale që të lënë ndjenjë unike të freskisë falë formulës së butë për banjë. Përmbajnë ekstrakt prej kalendule i cili ndihmon për mbrojtje të lëkurës së bebeve nga irritacioni dhe pezmatimi. Dermatologjik e...

BabyCare Chamomile

BabyCare Camomile – Kartopeceta të lagura me ekstrakt kamomili janë të dizajnuara në mënyrë speciale që të ofrojnë kujdes të përditshëm të brishtë për lëkurën e bebeve dhe mbrojtje natyrore prej irritacionit dhe pezmatimit. Me alantoinë Dermatologjik e...

BabyCare Chamomile

Baby Care Camomile – Kartopeceta të lagura me ekstrakt kamomili janë të dizajnuara në mënyrë speciale që të ofrojnë kujdes të përditshëm të brishtë për lëkurën e bebeve dhe mbrojtje natyrore prej irritacionit dhe pezmatimit. Me alantoinë Dermatologjik e...

BabyCare Fresh

Baby Care Fresh janë të dizajnuara në mënyrë speciale që të lënë ndjenjë unike të freskisë falë formulës së butë për banjë. Përmbajnë ekstrakt prej kalendule i cili ndihmon për mbrojtje të lëkurës së bebeve nga irritacioni dhe pezmatimi. Dermatologjik e...

BabyCare Fresh

Baby Care Fresh janë të dizajnuara në mënyrë speciale që të lënë ndjenjë unike të freskisë falë formulës së butë për banjë. Përmbajnë ekstrakt prej kalendule i cili ndihmon për mbrojtje të lëkurës së bebeve nga irritacioni dhe pezmatimi. Dermatologjik e...

BabyCare Chamomile

Baby Care Camomile – Kartopeceta të lagura me ekstrakt kamomili janë të dizajnuara në mënyrë speciale që të ofrojnë kujdes të përditshëm të brishtë për lëkurën e bebeve dhe mbrojtje natyrore prej irritacionit dhe pezmatimit. Me alantoinë Dermatologjik e...

BabyCare Sensitive

Baby Care Sensitive – të dizajnuara në mënyrë speciale për lëkurën e brishtë të bebeve. Formula e pastër me ekstrakt aloe i njohur me vetitë e veta të dobishme e pastron, kujdeset dhe e mbron lëkurën e bebeve prej irritacionit dhe pezmatimit. Në paketim ekonomik mini...