+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco

Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco

Горди сме што конечно ги лансиравме новите брендови на Rolco – производител со state of the art технологија и најиновативни производи. Започнуваме со најкомпактизираните и најуникатни прашоци за перење алишта - ESSEX Multiaction како и течности за миење...

Mako Market Leadership Academy

Mako Market Leadership Academy

Мако Маркет го одржа четвртиот модул од Leadership Academy на тема Positive thinking and self-confidence. Тренингот беше предводен од секогаш изворендниот тренер, happiness guru Avinash Ananda, а воедно своите вештини, искуства и знаења ги сподели нашиот лидер Г-дин...

Oбука “Self awareness: Core values, belief system for success” – Мако Маркет Академија

Oбука “Self awareness: Core values, belief system for success” – Мако Маркет Академија

Изминатиот викенд, менаџментот и вработените на Мако Маркет беа дел од обуката "Self awareness: Core values, belief system for success", која беше предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Avinash Ananda. Преку интеракција и вежби беа разработени основните...

Новиот производ Тазе Карамел

Новиот производ Тазе Карамел

“Taze, филмскиот вкус на пуканките!” Taze caramel popcorn, ја комуницира слатката верзија на пуканките и е наменет за  филмската публика. Вкусот карамел се однесува на жанрот мистериозни филмови, и е идеален за конзумирање во домашна атмосфера, гледајќи филм со...

НОВО: Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

НОВО: Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц

Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц, претставува новиот проект на нашата компанија кој нуди дополнителна вредност на нашиот бренд Тазе Пуканки и ја опфаќа широката потрошувачка. Овој производ со самата негова несекојдневност и практичност е лесно...

Големата Наградна игра на Daipers

Големата Наградна игра на Daipers

Голема наградна игра на Daipers од 17.12.2018 до 31.01.2019 - Биди фраер од пелени, вози кола Мини! Купете било кој производ на Daipers instacore и бројот од фискалната сметка испратете го преку СМС на 14 700 и станете потенцијален добитник на 50 електрични Мини Купер...

Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет поддржувач на 5-от iFail

Мако Маркет, како општествено одговорна компанија беше поддржувач на 5-от по ред IFail 2018 во организација на Global Shapers Skopje Hub каде 4 успешни жени во својата област отворено разговараа за сопствените грешки и што научиле во текот на животот од истите.      ...

Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананди.

Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананди.

Тимот на Мако Mаркет беше дел од обуката "Change Management & Organizational Behavior" организирана во Ниш, Србија, а предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Авинаш Ананда. Говорник на тренингот беше и г-дин Васил Начи, човекот кој ја знае формулата за успех...

,,Патот кон успехот”

,,Патот кон успехот”

Мако Маркет беше дел од големиот настан ,,Пат кон успехот" кој се одржа во Tирана, на 2 и 3 Ноември 2018 година. На настанот беше говорник најголемиот лидер и мотивациски говорник во регионот г-дин Vasil...