+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

PomPon влажни марамици за сите типови на кожа.Погодни за сите видови кожа. Со напредна формула за екстра ефективно отстранување на шминка. Збогатени со хијалуронска киселина ја хидрираат и смируваат кожата од дневниот замор и го враќаат нејзиниот природниот изглед.

Pom Pon Eyes&Face

PomPon влажни марамици за чувствителна кожа eyes Специјално дизајнирани за потребите на чувствителна- сува кожа. Збогатени со Ceramides, ја отстрануваат дури и водоотпорната шминка истовремено подмладувајќи и хидририрајќи ја...

Pom Pon Eyes&Face

PomPon влажни марамици за сите типови на кожа.Погодни за сите видови кожа. Со напредна формула за екстра ефективно отстранување на шминка. Збогатени со хијалуронска киселина ја хидрираат и смируваат кожата од дневниот замор и го враќаат нејзиниот природниот...

Pom Pon Extra soft

Pompon памук за чистење на вашето лице , во пакување од 70 грама.

Pom Pon Extra soft

Pompon памук за чистење на вашето лице , во пакување од 40 грама.