+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Tipers

Памучни стапчиња од 100% МЕГА памук за секојдневна хигиена 100/1. Микробиолошки тестирани.

Tipers

Памучни стапчиња од 100% МЕГА памук за секојдневна хигиена 200+100/1. Микробиолошки тестирани.