+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Mega

Памучна вата 70 гр.Апсорбентна памучна вата изработена од 100% природни памучни влакна во пакување од 70 гр.

Mega

Памучна вата 200 гр.Апсорбентна памучна вата изработена од 100% природни памучни влакна во пакување од 200 гр.

Mega

Памучна вата 100 гр.Апсорбентна памучна вата изработена од 100% природни памучни влакна во пакување од 100 гр.