+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Babylino Sensitive – бебешките пелени се специјално дизајнирани да понудат не само одлична апсорпција, но и исклучително чувство на удобност за кожата. Големото ниво на апсорпција е благодарение на напредната технологија и ултра апсорбентното јадро. Екстрактот од камилица и капсулите на мекост на горниот лист обезбедуваат дополнителна нега на детската кожа.

Babylino Sensitive

Babylino Sensitive е првата пелена за еднократна употреба во Европа која е Oeko-Tex ® Standard 100 сертифицирана за отсуство на повеќе од 200 штетни материи. Тестирани се според најстрогите критериуми за производи наменети за бебеиња на возраст од 0-3 год....

Babylino Sensitive

Babylino Sensitive е првата пелена за еднократна употреба во Европа која е Oeko-Tex ® Standard 100 сертифицирана за отсуство на повеќе од 200 штетни материи. Тестирани се според најстрогите критериуми за производи наменети за бебеиња на возраст од 0-3 год....

Babylino Sensitive

Babylino Sensitive е првата пелена за еднократна употреба во Европа која е Oeko-Tex ® Standard 100 сертифицирана за отсуство на повеќе од 200 штетни материи. Тестирани се според најстрогите критериуми за производи наменети за бебеиња на возраст од 0-3 год....