+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus maxi night - Ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Со лесен дискретен мирис за...

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus super - долга ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување.Со лесен дискретен мирис за...

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus normal - ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Стандардна должина. Со лесен...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Maxi Night - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Идеални за ноќна...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Super - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Со супер апсорбирачка...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Normal - ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Стандардна...

EveryDay Normal All Cotton

Everyday Normal all cotton - Анатомски обликувани секојдневни влошки со нормална големина. Со 100% памучна површина се пријатели и заштитници дури и на чувствителната кожа. Oeko-Tex ® Standard 100 сертифицирана за отсуство на штетни...

EveryDay Normal Extra Dry

Everyday Normal Extra dry - Анатомски обликувани секојдневни влошки. Со екстра апсорбирачка површина за секојдневен комфорт и заштита. Збогатени со екстракт од камилица. Oeko-Tex ® Standard 100 сертифицирана за отсуство на штетни...

EveryDay Normal Fresh

EveryDay Normal Fresh - Секојдневни влошки со екстра апсорбирачка површина. Со лесен дискретен мирис за долготрајно чувство на...

EveryDay Normal Cotton

EveryDay Normal Cotton Fresh - Секојдневни влошки со 100% памучна површина и лесен дискретен мирис. Уникатна комбинација на хигиенска заштита и долготрајно чувство на...

EveryDay Normal Extra Dry

Everyday Normal Extra dry- Анатомски обликувани секојдневни влошки. Со екстра апсорбирачка површина за секојдневен комфорт и заштита. Збогатени со екстракт од камилица. Oeko-Tex ® Standard 100 сертифицирана за отсуство на штетни...

EveryDay Normal Cotton

Everyday Normal all cotton - Анатомски обликувани секојдневни влошки со нормална големина. Со 100% памучна површина се пријатели и заштитници дури и на чувствителната кожа. Oeko-Tex ® Standard 100 сертифицирана за отсуство на штетни...

EveryDay Normal Fresh

EveryDay Normal Fresh - Секојдневни влошки со екстра апсорбирачка површина. Со лесен дискретен мирис за долготрајно чувство на...

EveryDay Normal Extra Dry

Everyday Normal Extra dry- Анатомски обликувани секојдневни влошки. Со екстра апсорбирачка површина за секојдневен комфорт и заштита. Збогатени со екстракт од камилица. Oeko-Tex ® Standard 100 сертифицирана за отсуство на штетни...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Normal - ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Стандардна...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Super - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Со супер апсорбирачка...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Maxi Night - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Идеални за ноќна...

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus maxi night - Ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Со лесен дискретен мирис за...

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus super - долга ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување.Со лесен дискретен мирис за...

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus normal - ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Стандардна должина. Со лесен...

EveryDay Sensitive

EveryDay Sensitive Cotton ultra plus Maxi Night- ултра тенки санитарни влошки со заштитни крилца. Благодарение на екстра меката памучна површина, нудат комплетна хигиенска заштита без иритација. Center Plus технологијата обезбедува дури и до 30% поголема апсорпција и...

EveryDay Sensitive

EveryDay Sensitive Cotton Normal- ултра тенки санитарни влошки со заштитни крилца. Благодарение на екстра меката памучна површина, нудат комплетна хигиенска заштита без иритација. Center Plus технологијата обезбедува дури и до 30% поголема апсорпција и заштита, дури и...

EveryDay Sensitive

EveryDay Sensitive Cotton ultra plus Maxi Night- ултра тенки санитарни влошки со заштитни крилца. Благодарение на екстра меката памучна површина, нудат комплетна хигиенска заштита без иритација. Center Plus технологијата обезбедува дури и до 30% поголема апсорпција и...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Maxi Night - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Идеални за ноќна...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Normal - ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Стандардна...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Super - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Со супер апсорбирачка...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Super - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Со супер апсорбирачка...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Normal - ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Стандардна...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Maxi Night - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Идеални за ноќна...

EveryDay Sensitive

EveryDay Sensitive Cotton ultra plus Super- долги ултра тенки санитарни влошки со заштитни крилца. Благодарение на екстра меката памучна површина, нудат комплетна хигиенска заштита без иритација. Center Plus технологијата обезбедува дури и до 30% поголема апсорпција и...

EveryDay Sensitive

EveryDay Sensitive Cotton Normal - ултра тенки санитарни влошки со заштитни крилца. Благодарение на екстра меката памучна површина, нудат комплетна хигиенска заштита без иритација. Center Plus технологијата обезбедува дури и до 30% поголема апсорпција и заштита, дури...

EveryDay Sensitive

EveryDay Sensitive Cotton ultra plus Maxi Night - ултра тенки санитарни влошки со заштитни крилца. Благодарение на екстра меката памучна површина, нудат комплетна хигиенска заштита без иритација. Center Plus технологијата обезбедува дури и до 30% поголема апсорпција и...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Super - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Со супер апсорбирачка...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Maxi Night - долга ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Идеални за ноќна...

EveryDay HyperDry

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Normal - ултра тенка санитарна влошка со двојни заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Стандардна...

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus normal - ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Стандардна должина. Со лесен...

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus maxi night - Ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување. Со лесен дискретен мирис за...

EveryDay Fresh

EveryDay Fresh ultra plus super - долга ултра тенка санитарна влошка со заштитни крилца. Благодарение на Center Plus технологијата со централно засилено јадро се обезбедува максимална апсорпција и заштита дури и од странично истекување.Со лесен дискретен мирис за...