+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Baby Care – влажните марамици се достапни во 3 различни вида базирани на основните природни состојки: Chamomile (со екстракт од камилица), Sensitive (со алое екстракт), Fresh (со екстракт од календула и блага формула за бања).

BabyCare Chamomile

Baby Care Chamomile - влажните марамици со екстракт од камилица се специјално дизајнирани да понудат нежна секојдневна нега на бебешката кожа и природна заштита од иритација и осип. Со алантоин Дерматолошки тестирано Одобрено од Грчкото здружение за педијатриска...

BabyCare Sensitive

Baby Care Sensitive - специјално дизајнирани за нежната бебешка кожа. Чистата формула со екстракт од алое позната по своите корисни својства ја чисти, негува и штити бебешката кожа од иритација и осип. Во економично пакувањe mini pack max 2+2 Дерматолошки...

BabyCare Sensitive

Baby Care Sensitive - специјално дизајнирани за нежната бебешка кожа. Чистата формула со екстракт од алое позната по своите корисни својства ја чисти, негува и штити бебешката кожа од иритација и осип. Во економично пакувањe mini pack max 2+2 Дерматолошки...

BabyCare Fresh

Baby Care Fresh се специјално дизајнирани да остават уникатно чувство на свежина благодарение на благата формула за бања. Содржат екстракт од календула кој помага при заштита на бебешката кожа од иритација и осип. Дерматолошки тестирано Одобрено од Грчкото...

BabyCare Fresh

Baby Care Fresh се специјално дизајнирани да остават уникатно чувство на свежина благодарение на благата формула за бања. Содржат екстракт од календула кој помага при заштита на бебешката кожа од иритација и осип. Дерматолошки тестирано Одобрено од Грчкото...

BabyCare Chamomile

Baby Care Camomile - влажните марамици со екстракт од камилица се специјално дизајнирани да понудат нежна секојденвна нега на бебешката кожа и природна заштита од иритација и осип. Со алантоин Дерматолошки тестирано Одобрено од Грчкото здружение за...

BabyCare Chamomile

Baby Care Camomile - влажните марамици со екстракт од камилица се специјално дизајнирани да понудат нежна секојденвна нега на бебешката кожа и природна заштита од иритација и осип. Со алантоин Дерматолошки тестирано Одобрено од Грчкото здружение за...

BabyCare Fresh

Baby Care Fresh се специјално дизајнирани да остават уникатно чувство на свежина благодарение на благата формула за бања. Содржат екстракт од календула кој помага при заштита на бебешката кожа од иритација и осип. Дерматолошки тестирано Одобрено од Грчкото...

BabyCare Fresh

Baby Care Fresh се специјално дизајнирани да остават уникатно чувство на свежина благодарение на благата формула за бања. Содржат екстракт од календула кој помага при заштита на бебешката кожа од иритација и осип. Дерматолошки тестирано Одобрено од Грчкото...

BabyCare Chamomile

Baby Care Camomile - влажните марамици со екстракт од камилица се специјално дизајнирани да понудат нежна секојденвна нега на бебешката кожа и природна заштита од иритација и осип. Со алантоин Дерматолошки тестирано Одобрено од Грчкото здружение за педијатриска...

BabyCare Sensitive

Baby Care Sensitive - специјално дизајнирани за нежната бебешка кожа. Чистата формула со екстракт од алое позната по своите корисни својства ја чисти, негува и штити бебешката кожа од иритација и осип. Во економично пакувањe mini pack max 2+2 Дерматолошки тестирано...