+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Ficosota Ltd. е компанија специјализирана за производи за широка потрошувачка која постои од 1994 година. Компанијата е позната по производи за домашна и лична хигиена и во моментов поседува 7 фабрики, има над 1000 вработени, извезува во повеќе од 65 пазари и има многу познати брендови кои се водечки на пазарот. Македонските потрошувачи подолго време ги користат овие реномирани брендови, како што се: FeyaSavexSemanaTeoТete-a-ТeteMildePuffies.