+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Слатки, вкусни и крцкав вафел стапчиња полнети со млечен крем, со арома на ванила и млеко, направени со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање.

Нашите вафел ролери се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично пакување од 300гр.