+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Слатко, вкусно и крцкаво, направено со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање, дополнето со печени кикирики 10%.

Нашите колачиња се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично пакување од 300гр.