+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Антибактериски сунѓер

Сунѓер со екстра силни влакно против маснотии. Абразивните влакна со анти-маст третман со цел да спречат апсорпција на нечистотија и отстранување масти. Влакното има поголема ефективност. Мек сунѓер со отворени пори и абсорбента со ергономски облик за поудобно користење. Влакната на сунѓерот ги спречуваат бактериите и мирисите внатре во производот, и го подобрува неговиот рок на траење. Идеален за длабоко отстранување на маснотии и тврдоглави дамки од садови, печки, скари и сите нежни делови