+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Неферментиран чај

Lords зелениот чај смирува, релаксира и воедно благопријатно дејствува на целиот организам. Неговата арома е јака, а вкусот карактеристичен и силен. Со други зборови најдобар чај за телото и за душата.

Подготовка:

Една филтер ќесичка се прелива со 200мл врела вода. По 5 до 10 минути филтер ќесичката се вади и готовиот чај се засладува по желба.

20 филтер ќесички
Нето содржина/ Нето тежина  30гр. (20 х 1,5 гр.)