+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Lords чајот од нане нуди искуство кое не се заборава, со неговиот интензивен мирис и вкус на ментол. Секогаш, свежо приготвен, може да се консумира како топол или ладен чај во кој било дел од денот. Чајот од нане ќе биде секогаш добредојден за вашиот организам. БЕЗ КОФЕИН

Подготовка:

Една филтер ќесичка се прелива со 200мл врела вода. По 5 до 10 минути филтер ќесичката се вади и готовиот чај се засладува по желба.

20 филтер ќесички

Нето содржина/ Нето тежина  30гр. (20 х 1,5 гр.)