+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Lords чајот магична зима е мешавина на овошни чаеви, идеален за зимскиот период и смирувачка атмосфера со добар муабет. Се конзумира топол, а самиот мирис на овошки ќе продре до вашите сетила и ќе ве анимира во една зимска нота. 

Подготовка:

Една филтер ќесичка се прелива со 200мл врела вода. По 5 до 10 минути филтер ќесичката се вади и готовиот чај се засладува по желба.

20 индивидуално спакувани филтер ќесички

Нето содржина/ Нето тежина  40гр. (20 х 2 гр.)