+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Lords чајот од камилица со својот мирис ќе продре до вашите сетила. Чајот од камилица предизвикува мноштво благопријатни ефекти поради тоа заслужува почесно место во вашата домашна аптека. БЕЗ КОФЕИН

Подготовка:

Една филтер ќесичка се прелива со 200мл врела вода. По 5 до 10 минути филтер ќесичката се вади и готовиот чај се засладува по желба.

20 филтер ќесички

Нето содржина/ Нето тежина  20гр. (20 х 1 гр.)