+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Lords овошниот чај од јаболко со цимет е особено пријатна и ароматична напивка, со благо смирувачко дејство. Ви го препорачуваме во секое време, а особено по оброкот, за да ви помогне при варењето на храната и да ве освежи, кога и да посакате.

Подготовка:

Една филтер ќесичка се прелива со 200мл врела вода. По 5 до 10 минути филтер ќесичката се вади и готовиот чај се засладува по желба.

20 индивидуално спакувани филтер ќесички

Нето содржина/ Нето тежина  40гр. (20 х 2 гр.)