+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Lords чајот од брусница заради антиоксидативните особини, поволно дејствува на човечкото здравје. Без сомнение, овошниот чај од брусница, со својот пријатен вкус и мирис, нема да ве остави рамнодушни.

Подготовка:

Една филтер ќесичка се прелива со 200мл врела вода. По 5 до 10 минути филтер ќесичката се вади и готовиот чај се засладува по желба.

20 индивидуално спакувани филтер ќесички

Нето содржина/ Нето тежина  40гр. (20 х 2 гр.) australianpharmall.com