+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Puligenix рефил

Рефил за чистење и миење, се користи сув за длабока прашина од подови, особено мермер, паркет и ѕидови; се користи влажен за темелно чистење на керамика, подот од тули и сите површини што се мијат. Памук рефилот направен со STROFI технологија е идеален за чистење прашина, влакна од коса, трошки и за длабоко чистење на подот.