+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

La Famiglia Penne rigate се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Макарони во елипсовидна форма, кои се наменети за сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина 500г.