+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

La Famiglia Mini tubettini се произведени од квалитетно 100% дурум брашно. Макарони во минијатурна форма, идеални за салати и сите ваши креативни кулинарски идеи. Количина 500г.