+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Spikko рефил

Чистење и миење на подни површини со двојна микрофибер ткаенина и се користи за ефикасно бришење на подови, особено мермер, паркет и ѕидови; се користи влажно, темелно ги чисти керамичките, шарените, мермерните, плочки површини и туш кабини. Двојна микрофибер ткаенина: бел микрофибер за ефикасно отстранување и чистење, црвен микрофибер за длабоко отстранување на тешки дамки.