+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Сет од четка и лопатче

Мини сет од четка и лопатче идеален за внатрешно / надворешно брзо собирање на нечистотија, трошки, скршено стакло и лисја. Гумениот крај на лопатчето овозможува подобро придржување кон подот и лесно собирање на нечистотија и прашина. Четката и лопатчето се собираат во едно за заштеда на простор.