+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Инокс Макси нерѓосувачки челик жица сунѓер

Специјален нерѓосувачки челик жица сунѓер, голем. Благодарение на заоблената жица на делот, таа длабоко ја отстранува тешката нечистотија, без гребење на површините. Идеален за темелно чистење и полирање на садови, тави, шпорети, нерѓосувачки челик или алуминиумски површини, скара и на сите неделикатни површини. Нерѓосувачки, без мирис, долготраен и лесен за плакнење.

Пакување: 2

Пакет: 20