+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Цинк-обложен жица сунѓер

Цинк-обложен екстра силен жичан сунѓер: благодарение на неговата рамна форма тој е многу отпорен, ефективен и долготраен. Лесно ги отстранува најтешките дамки од садови, тави, печки и иноксни површини. Без остатоци и без мирис.

Пакување: 2

Пакет: 20