+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Нов природен целулозен сунѓер крпа

Целулозна сунѓер крпа направена само од материјали од природно потекло, 100% разградлива. Висок процент на целулозна сунѓерска ткаенина за подобра апсорпција и бришење на сите површини кои се мијат со вода. Внатрешната памучна мрежа овозможува подобра отпорност на абење и удобно затегнување и стегање. Целулозна сунѓерна ткаенина со антибактериски третман за инхибиција на растот на габите и бактериите внатре. Идеален на сите површини кои се мијат со вода. Достапно со избрани и нетоксични бои.

Пакување: 5

Пакет: 30