+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Mycro – Basic повеќенаменска микрофибер крпа

Мека повеќенаменска микрофибер крпа со високо абсорбирачки и одмастувачки микрофибер кој овозможува длабоко чистење на најтешките дамки, нечистотија и мрсни дамки дури и само со вода. Чистат брзо, високо ефикасно и отпорни се. Може да се користи суво за длабока прашина, и влажно и добро исцедено за темелно бришење. Погоден за сите површини, дури и најделикатни, како што се стакло, керамика, дрво, нерѓосувачки челик и рефлектирачки површини.

Пакување: 3

Пакет: 20