+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Mycro + повеќенаменска микрофибер крпа

Мека микрофибер ткаенина за целосно чистење на куќата, погоден за темелно и безбедно чистење на мебел, кујнска плоча, ѕидни единици, и други површини во куќата. Благодарение на висококвалитетниот абсорбирачки и одмастувачки микрофибер, тој овозможува длабоко чистење на најтешките дамки, нечистотија и мрсни дамки, дури и само со вода. Може да се користи суво за прашина, влажно и добро исцедено за длабоко чистење.

Пакување: 1

Пакет: 12